Novo pojačanje na Pecari: Jambrović novi igrač Širokog

Široki polako slaže roster za novu sezonu, a novo ime na Pecari je Patrik Jambrović.

Hrvatski košarkaš Patrik Jambrović (202 cm, 1996.) novo je pojačanje HKK Širokog za sezonu 2024./2025. Ovaj košarkaš koji igra na pozicijama niskog i visokog krila nam dolazi iz Zadra sa kojim je osvojio dvostruku krunu.

U svojoj karijeri je još nosio dres Šibenika gdje je u sezoni 22./23. prosječno imao 12 koševa, 6 skokova i 3 asistencije, a još je nastupao za Kvarner i Zabok, napisali su iz HKK Široki.

Široki doveo pojačanje pred novu sezonu

(www.jabuka.tv | Foto: Dragana Stjepanović / ABA Liga)

7 komentara

  • Čuj pojačanje a zadnji igrač u rosteru zadra bio, kao i onaj iz sibenke što je došao, to je samo da se popuni broj kakvo pojačanje, nema se love za prave igrače pa mogu i ovi polovnjaci

  • Pišem ovo jer redovito pratim košarku. Kako da netko kod vas igra dobro ako ih ovako dočekujete? Nadam se da niste Zadar broj dva pa da i vaš trener igra s 5-6 igrača čak i protiv zadnjeg na ljestvici, a ostali mu sjede… Nažalost ako u Hrvatskoj nemaš određeno prezime kod nekih trenera nema minutaže bez obzira na kvalitetu. Patrik je bio kvalitetan i izrazito zahvalan igrač. Kad je dobio priliku u premijer ligi zabijao je između 14 i 20 koševa. Dovoljno je da pogledate utakmicu s Budućnosti u prosincu nakon Ramljakove ozljede ili bilo koju gdje je igrao barem 15 min. Sretno Patrik!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.