Posušje: 240.000 KM za nastavak izgradnje kolektora

Načelnik općine Posušje Ante Begić potpisao je u srijedu ugovor s direktorom poduzeća KTM Brina Tomislavom Marićem, a vezano za izgradnju kanalizacijskog kolektora općine Posušje.

Riječ je o izgradnji kanalizacijskog kolektora – podsustav II, na području Zagrebačke ceste, odjeljak A III dio – 2, priopćeno je iz Općine Posušje.

Realizacijom ovog projekta planira se izraditi novih 366,2 m linijskog voda fekalne i oborinske kanalizacije za dionicu „Zagrebačke ceste”- Podsustav 2 – Odjeljak A, faza III. Vrijednost radova je 239.238,06 KM.

Posušje: Radovi na kolektoru u tijeku, na snazi posebna regulacija prometa

Radovi na izgradnji kanalizacijskog sustava ove dionice odnosit će se na izgradnju glavnog kolektora fekalnih voda i izgradnju Glavnog kolektora oborinskih voda, a sve s ciljem unapređenja životnih uvjeta stanovništva Posušja i zaštiti prirodnih resursa, odnosno osiguranja okolišno prihvatljivog i higijenskog prikupljanja i tretmana otpadnih voda.

Projekt će se realizirati uz sufinancijsku podršku Fonda za zaštitu okoliša FBiH.

Usporedno s ovom izgradnjom postavljat će se novi rasvjetni stupovi, izgraditi nogostup i potpuno novi asfaltni sloj, naveli su iz Općine Posušje.

(www.jabuka.tv | Foto: Općina Posušje)

18 komentara

  • Eno ukras kamen one zgrade njihove bože svemogući kako vas nije stid oni juje kupio pokojni pa koće kupit pola posušja prije rata raspali gaća odalo jadi jadni gladni

  • Joža begića lacin iz graca i sesar ministar u žzh od dva brata djeca pa kako može ovaj bit sesar a ovi begić a istim baba i djed begić

  • Od kuda jože lacića bože svaštatićeš pa čovik privarija i ukro đe stigo samo toim pokazuje te kakviste ivi

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.