I ovaj tjedan vruće uz lokalne pljuskove praćene grmljavinom u Hercegovini

U Bosni i Hercegovini u ponedjelka će biti sunčano uz umjeren porast naoblake tijekom dana.

U drugom dijelu dana lokalni pljuskovi praćeni grmljavinom se očekuju u Hercegovini, središnjim, zapadnim i sjeverozapadnim područjima Bosne. Vjetar slab u Hercegovini jugozapadni, a u Bosni sjeverni i sjeveroistočni. Dnevna temperatura zraka od 28 do 34, na jugu 37 °C.

U utorak, 23. srpnja, u Bosni bit će umjereno, ponegdje pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu naoblaku. U Bosni se očekuju lokalni pljuskovi i grmljavina.

Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od 18 do 24, na jugu do 28, a dnevna od 27 do 33, na jugu 38 °C.

U srijedu, 24. srpnja, u Bosni bit će pretežno oblačno vrijeme s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Prema kraju dana padaline postupno prestaju uz smanjenje naoblake. U Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu naoblaku. Poslije podne su mogući lokalni pljuskovi.

Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od 16 do 22, na jugu do 26, a dnevna od 23 do 29, na jugu 34 °C.

U četvrtak, 25. srpnja, bit će sunčano uz malu do umjerenu naoblaku. U jutarnjim satima po kotlinama središnje i istočne Bosne može biti magle ili niske naoblake. U Hercegovini i na jugozapadu Bosne umjerena bura, a u ostatku zemlje slab sjeverni vjetar. Jutarnja temperatura zraka od 14 do 20, na jugu do 26, a dnevna od 22 do 28, na jugu 34 °C.

U petak, 26. srpnja, bit će sunčano. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od 14 do 20, na jugu do 24, a dnevna od 23 do 29, na jugu 34 °C, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.