Borac s igračem manje poražen na Farskim Otocima

Nogometaši Klaksvika ostvarili su minimalnu prednost u prvoj utakmici trećeg pretkola Europske lige, pobijedivši Borac iz Banje Luke rezultatom 2:1 u Torshavnu.

Klaksvik je brzo došao u vodstvo, zahvaljujući pogotku Klettskarda u desetoj minuti, nakon ozbiljne greške Kvržića.

Borac je uspio izjednačiti nakon pola sata igre, kada je Jensen nespretno poslao loptu u vlastitu mrežu nakon povratnog pasa Lukića. No, samo dvije minute kasnije, Borac je doživio novi šok. Herrera je zbog oštrog starta dobio izravan crveni karton, ostavljajući momčad s igračem manje.

Klaksvik je brzo iskoristio ovu prednost, postigavši drugi pogodak već tri minute kasnije. Odemarksbakken se odlično snašao u kaznenom prostoru Borca i postigao gol za konačnih 2:1 u prvom poluvremenu.

U drugom dijelu utakmice, igra je bila manje dinamična. Klaksvik je zadržao prividnu inicijativu, ali su njihovi napadi bili neuspješni protiv dobro postavljene obrane Borca. Unatoč pokušajima, rezultat se do kraja utakmice nije mijenjao, što je omogućilo da obje ekipe ostanu relativno zadovoljne.

Uzvratna utakmica između Borca i Klaksvika odigrat će se sljedećeg četvrtka u Banjoj Luci, gdje će Borac pokušati nadoknaditi zaostatak i izboriti prolazak u sljedeću fazu natjecanja.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.