Karačić uoči Radnika: Uz pravi pristup do novih bodova

Nogometaši Širokog Brijega u nedjelju s početkom u 18:45 sati u sklopu 2. kola Premijer lige BiH gostuju kod Radnika na Gradskom stadionu u Bijeljini.

Prvenstvo su započeli pobjedom protiv Željezničara 1:0 pred punim stadionom Grbavica.

Jako je bitno da smo prvenstvo otvorili pobjedom. Početna tri boda dodatno su učvrstila pozitivno ozračje i veliku koheziju u momčadi, kazao je trener Širokog Brijega Toni Karačić na početku današnje konferencije za medije. Dodao je kako su Širokobriježani imali dovoljno vremena za pripremu utakmice.

Radnik je momčad koja je suvereno ušla u Premijer ligu BiH. Imaju trenera koji je dosta dugo s momčadi i vjerujem kako će biti čvrsti i kompaktni, posebice na domaćem terenu. No, mi moramo biti fokusirani na sebe i svoju izvedbu. Uvjeren sam kako uz pravi pristup možemo do novih bodova, naglasio je Karačić.

Široki uzeo puni plijen s Grbavice

Na susretu neće biti ozlijeđeni Daniel Lukić i Chinedu Stephen koji još uvijek vuče ozljedu iz prošlog kola.

Novinarima se obratio i vratar Tomislav Adolf Tomić, junak derbija na Grbavici koji je ujedno ponio i epitet najboljeg igrača 1. Kola Premijer lige BiH.

Bilo je bitno dobro ući u sezonu, ali to je sada iza nas i najvažnija je sljedeća utakmica protiv Radnika. Ovo je teško gostovanje i neugodan suparnik. Ipak, vjerujem u našu kvalitetu. U Bijeljini želimo upisati nova tri boda, kazao je Tomić.

Dat ćemo sve od sebe da budemo u vrhu ljestvice u ovoj sezoni, kratko je poručio vratar Širokog Brijega na novinarski upit o dometima u ovoj sezoni.

Na utakmici u Bijeljini pravdu dijeli Sabrija Topalović iz Zenice s pomoćnicima Davorom Maksimovićem iz Doboja i Enesom Đozićem iz Sarajeva te Draganom Kesićem iz Gradiške kao četvrtim sucem. U VAR sobi bit će dvojac iz Sarajeva, Nihad Ljajić i Amir Kadić.

Utakmicu će izravno prenositi Arena Sport TV.

Karačić: Ova pobjeda je slatka • Ćorić: Imam jednu zamjerku

(www.jabuka.tv)

13 komentara

  • Radnik ima dobru ekipu ali su potpuno neuigrani.Problem Sirokog je taj što su puno gori od Radnika.Govorim o uigranosti.U utakmici sa Zrljezničarom se vidila takva siromašnost da se čovik upita Jeli moguće.Jeli moguće i šta se uopće radi na treningu.Pored svega igrači su kondiciono najtanji u ligi.Igra se pre presporo.

  • Toni pročitaj ovi komentar u 13:50 i radi posao.Pogledaj snimku utakmice sa Zeljom.Onakvu sporost neces viditi u federalnoj ligi.Pored toga igrači ti se brane faktički u svom petercu.Jedini Kpan ima korak i kreće se dostojno ove lige.Onako kako se krece Kpan trebaju se kretati svi.Prvo što upada u oči je ta prespirost i nepovezanost .Protok lopte na razini federalne lige.Idemo radit.Za što služe treninzi.Bez trke i puno blizeg stajanja protivnickom igracu Nema nogometa.Ono protiv Zelje je na razini najnizeg amaterizma.

    • zaboravio si napisat da je široki najgori u ligi, da je i gošk bolji, da će ispasti, bla bla bla…
      crknit ćeš od muke kad donesu i sa ovog gostovanja 3 boda!

  • 13:55 A zasto bi to bilo na moju zalost kad sam navijac Sirokog.Pisem samo realno i ono što svi ljudi vide.Zato ne prskaj vec zivi u stvarnosti.

  • 15:05 Lijeci se.Nisi dostojan da pises o nogometu.Ja pisem dobronamjerno..Mogu oni doniti bodove i od borca sarajeva i zrinjskog.Lako je za bodove treba igrati nogomet.Mogu oni citavi 1 dio sezine prikupljati bodove kao i do sada.Ja sam pisao o nogometu i igri.Toga nema.Sve se vidi.Tesko se sta moze sakriti.Takvima kao ti moze se kazati da je noc dan.Zato issss i prpaj se na drugom mistu.

    • Bolan naporan si više, otiđi malo na brig prikrsti se ko čovjek a mani se tipkovnice na svaku objavu o nk širokom ti sam 80 posto pišeš, u stvari ne pišeš nego sereš

  • Po načinu kako sere, rekao bih da je ovo onaj bilmez koji se potpisue “stručno mišljenje”. Bolje bi bilo da cijepa drva nego da mlati po tipkovnici. Onako odoka, reklo bi se da je njegov kvocijent intligencije između 2 i 3. Možda i manji.

  • Nije Stručno Vidjenje već Ja.Stručno Vidjenje ti kad i kad kazalo da si opsjednuti bolesnik.U pravu je bio..,Koji je način pisanja?Objektivan i nisi navijač.U ustanovu što prije,,,

  • Tvoj komentar od komentara,govorim za ovi u 8:45,otklanjaj svoje probleme sam,i bez uplitanja drugi.Stavi tu etiketu bilmez i kucaj otvorit će ti se.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.