Šest medalja za posuški Poskok s turnira na Korčuli

Taekwondo klub ”Poskok” iz Posušja je nakon duže stanke od natjecanja protekli vikend nastupio na 25. izdanju međunarodnog taekwondo turnira ”Korčula open 2024” koji se i ove godine održao pod otvorenim nebom u središtu otoka Korčule.

Natjecanje se održavalo dva dana, a na njenu je nastupilo 320 natjecatelja iz Slovačke, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Luksemburga i Hrvatske. Posuški taekwondoaši nastupili su sa šest natjecatelja u tri discipline i osvojili su medalje.

Prvog dana natjecanja nastupilo je pet natjecatelja koji su osvojili tri zlatne i po jednu srebrnu i brončanu medalju. U disciplini Kick srebrnu medalju osvojila je Natali Boban, a brončanu Manuela Ivanković.

U sportskoj borbi zlatne medalje osvojile su Petra Lončar, Anamarija Miličević i Marta Grubišić. Drugi dan natjecanja bio je rezerviran za disciplinu formi u kojoj je nastupilo dvoje natjecatelja iz Posušja; Slavko Lončar je u konkurenciji mlađih kadeta osvojio brončanu medalju dok je njegova sestra Petra u ovoj disciplini ostala bez medalje ovaj put.

Na ovo natjecanje posuške taekwondoaše pratili su treneri Lucija Bašić te Martina i Petar Boban uz podršku roditelja kao i sponzora Elektroprivrede HZHB.

Čestitke mladim sportašima na iznimnom uspjehu na početku drugog djela sezone u kojoj ih očekuje još jakih natjecanja. Redovni treninzi u taekwondo klubu “Poskok” započinju 2. rujna 2024., a tijekom rujna bit će mogućnost upisa novih članova.

(www.jabuka.tv)

8 komentara

  • Jedina zamjerka je što nemam zamjerke.Bravo Pere.Sa 0 počeo i doveo ih do reprezentacije.Pozitivna atmosfera.Strpljivi sa početnicima…Kazu zaradio si.Neka si i trebaš jer nek neko drugi pokuša isto .niti zna niti ima strpljenja zajeb..se .Samo tako care .

    • Viruj ovaj nezna šta je sramota da zna pokrijo bi se ušima i šutijo jer se u 40 i kusur godina svoga kruva nije okusijo

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.