U Srbiji snižene cijene oko 700 proizvoda, pojeftinjenja do 58%

Od 1. rujna su u trgovinama širom Srbije cijene oko 80 životnih namirnica niže od akcijskih.

Akcija pod nazivom ”Najbolja cijena” trajat će do kraja listopada, a proizvodi će biti označeni posebnom naljepnicom.

Akcijom su obuhvaćeni: mlijeko, jogurt, sir, jabuke, krumpir, tjestenine, pileće meso, salama, bezalkoholni napitci, kava, hrana za bebe, pelene, šamponi i kupke za odrasle, toalet papir, deterdžent za pranje rublja i drugi proizvodi, pišu srbijanski mediji.

Premijer Srbije Miloš Vučević smatra da će kupovinom proizvoda koji će biti obuhvaćeni akcijom, domaćinstva mjesečno moći uštedjeti od oko 133 do 334 KM.

Pojeftinjenja će se kretati od sedam posto za koliko će biti snižena cijena kiselog mlijeka do 58 posto za koliko će pojeftiniti deterdžent za pranje rublja.

Nastavlja se “zaključavanje cijena”, jeste li do sada uspjeli uštedjeti?

(Fena | Foto: Tanjug)

11 komentara

  • Država postaje marketinška agencija koja kroz promotivne cijene i oglašavanje radi sjajan besplatni posao za kompanije i razvoj njihovih brendova

    • A tek kad pred kamere stane kofol,,predstavnik sindikata” koji ima plaću preko tri tisuće eura i počne pričati da bi se dodvorio slušateljima i tako čitav život,a njemu je dobro da ne može bolje.

  • Tocno…i daju nam robu konoj se blizi iili je na samom.isteku rok trajanju…kazu nije tako .
    E JESTE., ZNAM IZ PRVE RUKE…sasvim slucsjno…fuj,fuj…i nadi su jos gori🤑🤑🤑🤑

  • Srbija i Vucic pastu je sve prevara, laz i obmana. Oko Vucica 10 posto kumova, rođaka, stranačkih poslusnika dobro zivi a sve drugo je teska sirotinja. Kod nas je dosta slicno ali ipak nesto malo bolje. Ali Vucic je zaposjeo sve medije i svaki dan ima dvije presice kako je u Srbiji idealno a on je naj veca žrtva u svemu tome. Smijurija teska..

  • Hahahahahahaha, kad glupi narod misli da mu drzava smanjuje cijene a ne kuzi da ako drzava na jednoj strani ogranici cijene onda na drugoj strani od necega mora uzeti. A ta druga strana je dzep svakoga tko zivi u drzavi. Stavi im marku u desni dzep a uzme marku iz lijevog i tupavi narod pljesce

  • Evo vam akcija pa se zabavite i nakupujte dok mi ne potpišemo litij i sva ostala zla.
    Kasnije se zabavite sami o sebi.

  • O cemu vi narode? Mislite da on ima oporbu pa ga strah, tresu mu se gaće, kupuje narod ovim. Okrenite se oko sebe, inflacija proždire bas zato sto su svi umjetno digli cijene. Da nasi imaju kohones kao Putin i Vucic, sakom od stol i naredit da veleprodaje ne smiju imati marzu vecu od 10% na osnovne potrepstine TOČKA.

  • Mi jesmo siromašni,ali bio sam ne tako davno u Srbiji i uspoređujući se sa onim što sam mogao u onih deset dana mogu reći da smo barem dva puta bogatiji

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.