Središnja Bosna dobila 131 novog policajca

U bazi Postrojbe za specijalističku podršku MUP-a Srednjobosanske županije koja se nalazi u Slimenima, općina Travnik, 131 kadet položio je svečanu zakletvu i potpisao ugovore o radu.

Kako su u utorak priopćili iz MUP-a, kadeti su uspješno završili osnovnu policijsku obuku za čin “policajac” na Policijskoj akademiji u Sarajevu.

Na svečanoj ceremoniji nazočio je policijski ravnatelj Uprave policije MUP-a SBŽ-a Faik Adilović koji se obratio novim policijskim službenicima te im čestitao na svečanom polaganju prisege i prijemu u policijsku službu.

Ministarstvo unutarnjih poslova SBŽ-a kontinuirano provodi aktivnosti na prijamu novih policijskih službenika, shodno važećim zakonskim propisima i procedurama, a sve u cilju popunjavanje upražnjenih radnih mjesta.

Na taj se način osiguravaju preduvjeti za održavanje stanja sigurnosti na našem području na zadovoljavajućoj razini, ali i mogućnosti za njegovo poboljšanje, stoji u priopćenju MUP-a SBŽ-a.

(www.jabuka.tv | Foto: MUP SBŽ)

6 komentara

  • Oće li se ovi iživljavat bijuć dicu u stanici kao oni psihički bolesnici u Širokom? Ko drot debeli duvandžija mlateći malog Jelića? Ko specijalna mlateći dicu na Kočerinu za Petrovdan, mlateć invalida u Pave. …

  • E moja policijo širokog jadan vam je život kad u civilu odate i nosate te pištolje uza se, džabe vam je možete po 3 za pasom držati, ima ekipa spremna neće vam bog pomoć

    • Evo ja nisam u policiji niti imam ikakve veze ,ali ako oces evo more te meni doc ,jer su mi najdraži takvi sto anonimno prijete ,a tamo kad treba skupe se i placu ,a budi siguran da sa policijom nemam veze ,samo daj komentar gdje i kad

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.