Kraljević o izvješću Revizije: Skidam kapu svakome tko nađe rješenje za otpad

Gradsko vijeće Širokog Brijega održalo je 38. sjednicu u četvrtak, 5. rujna, a na sjednici je bilo riječi i o nedavnom negativnom izvješću Ureda za reviziju institucija u FBiH.

Na dnevnom radu bilo je devet točaka, a među njima i Izvješće o procjeni štete od prirodne nesreće – tuče na području Grada Širokog Brijega.

Kako je rečeno na sjednici, obračun štete iznosi 101.213 KM. Izvješće je usvojeno na Gradskom vijeću, nakon čega će se uputiti zahtjev prema Županiji i Federaciji BiH za isplatu dijela sredstava kako bi se pristupilo raspodjeli novca oštećenim građanima.

Na sjednici se povela i rasprava o nedavnom negativnom izvješću Ureda za reviziju institucija FBiH, o čemu smo prvi pisali, a u raspravu o temi uključili su se vijećnici Josip Pinjuh i Ivan Barać, te  Dario Hrkać i Mile Galić.

Josip Pinjuh citirao je izvješće u kojem se navodi da nije provedena procedura odabira najpovoljnijeg ponuđača za odvoz smeća te da Grad Ljubuški plaća daleko manju cijenu odvoza komunalnog otpada. Pinjuh je postavio pitanje tko je u Gradu prihvaćao i odobravao takve fakture.

Kraljević je odgovorio da je upratio Pinjuhove objave na društvenim mrežama vezano za problem.

To je prepaušalno i malo bezobrazno. Radi se o velikim novcima i nije se igrati s time. Što se tiče Revizije, svaka tona otpada ima pokriće u Službi za financije. Kad se cijena formira, treba znati što ulazi u cijenu koštanja. Mi nemamo svoju deponiju. Došlo je do ovih rješenja o odvozu otpada u Bosnu. Nama je oko 1.300.000 KM cijena odvoza i deponiranja…

Što se tiče usporedbi s Ljubuškim, je ne znam što je htio revizor kada je napravio tu usporedbu. U Ljubuškom, tvrtka prikuplja otpad po gradu i vozi ga dalje. U Širokom Brijegu naše komunalno poduzeće prikuplja otpad i dovozi ga na pretovarnu stanicu gdje se pretovara i vozi, tako da je cijena neusporediva. Nije cijena u Ljubuškom 10 KM nego se prijevoz plaća po turi, kazao je Kraljević te istaknuo da se radi o kompleksnom problemu.

Zašto Široki plaća odvoz smeća 60 KM, a Ljubuški samo 10 KM po toni?

Ako se ne odvozi otpad jedan dan na Veliku Gospu ili za Božić, odmah stižu pozivi kad će se sustići red odvoza. Skidam kapu svakome tko nađe rješenje za deponiju. A i da bude deponija negdje na području Širokog Brijega, to će koštati. Treba osigurati da se ne zagađuju vode, da se zatrpava i slično. Gdje god bude, to će koštati. Govorimo o 30 tona otpada, po osam tura u pet dana se odvozi gore. Trošimo puno novca gdje god ga budemo deponirali jer ga puno i stvaramo, odgovorio je Kraljević.

Pinjuh je odgovorio da ga cijena ne zanima te da ne može biti skupo nešto što je stvarno potrebno. Postavio je pitanje tko potpisuje fakture, dok je vijećnik Ivan Barać tražio odgovor na isto pitanje te objašnjenje je li proveden natječaj za odvoz smeća.

Ako nije, je li to znači da i ja mogu doći sa svojim kamionom ili prikolicom, odvesti smeće negdje i ispostaviti fakturu Gradu i vi ćete platiti?, upitao je Barać te dodao da je neprovođenje javnog natječaja kazneno djelo.

Kraljević je ponovio da je problem što Široki Brijeg nema svoju deponiju niti ugovore s registranim deponijama te da se trenutno otpad vozi i odlaže tamo gdje je trenutno jedino moguće.

Ugovor se ne traži za prijevoznika nego s lokacijom, tj. deponijom, ustvrdio je Kraljević te dodao da vijećnicima može izgledati da nije sve po proceduri, ali je to trenutni model jedini način da se grad uopće održi čistim.

Stigao odgovor iz Grada: Revizor nestručno uspoređuje Široki Brijeg i Ljubuški

(www.jabuka.tv | Foto: Grad Široki Brijeg)

83 komentara

  • Drugo- gdje se može vidjeti taj spisak tko je dobio novac za štetu od krupe, baš me zanima ima li i tu malverzacija, pa nek je 100KM uzeli ste možda onome kome je potrebnije.

  • Gosh Kraljevicu zasto ne nabavite velike Kante za Papir za Bio za kucni otpad kao drugs zemlje u Evropi pa newbie se Bacall plasticine I staklene boce u Kante manje bi bilo otpada I za plastoku pdv napravite da se vracaju u trgovine 40 posto bi bilo manje za Deponien Sirokobrijezanka ?????

  • Gosp gradonacelnik na postavljeno pitanje ne odgovara nego nesto laprda okolo,Utalio se sa Galicem i lapolapo odvoze i dijele. Miro gdje rade tvoja djeca i po kojem su natjecaju zaposlena? Znas li bar odgovor na ovo jednostavno pitanje za tvoj mozak?

  • Rješavanje smece kako znate,neka se kupuju auta za izvoz smeća i neka ili neka se krpe smecare,iza njih smrdi ne možeš cjeli dan izac vani,kolko prošlu,o tom miko ne vodi brigu

  • Necu vrijedjati nikoga ali samo cu reci koju o o vijecu.
    HDZ svoj rad i rasprave odradi u klubu vijeca i poslije izglasa na Vijecu bez nekog veceg javljanja svojih vijecnika.
    Oporba je spala na smijesne likove.
    Prvo cu istaknuti i aplaudirati malom Hrkacu sto je onoj staroj komunjari listickoj Galicu rekao i narugao se kako bi samo socijalisticke mjere gurao i dan danas. Kome su se oslacali drzavni stanovi i sve na racun grada i drzave od placa radnika i građana i dan danas misli da to moze. Vjerojatno je uvjeren da je neka zapadna kapitalisticka zavjera ugasila Jugu.
    Glavna im “oporba” istoimeni HDZ s dodatkom 1990 ( gdje to jos ima?!) koji su ik koalicijski partneri a na celu imaju 2 lika koja , uz duzno postovanje, niti imaju skole niti iskustva, Barac i Pinjuh.
    Barac se navio o tome kako i sta treba uraditi prije potpisivanja, o financijama, o pravu… Lik ne znas ni sta studira, predstavio se kao student medicine za prosle izbore. Nije ekonomist niti pravnik, nikakva iskustva nema ni u cemu pa o cemu ce on pricati? Pinjuh lupa po svemu sto stigne, populist obicni.
    Sve je to legitimno ali dajte molim vas, nitko ozbiljan nece dati glas takvima i oni svakako ciljaju samo na ove fejzbucare i komentare.
    Stranka im u svim okolnim gradovima propala do temelja, jedva liste sastavljaju a ovdje su slabi.
    Kandidat za gradonacelnika im nepostojeci, nitko ga i ne zna, njima je bitno da su oni i dalje glasni u vijecu pa da se probiju u stranci za profi mandat u zupaniji ili na visim razinama isto kao i Banozicka. Bila je i ona veoma glasna i jasna pa gdje je sad?!
    Mali Hrkac je bar iskren i sprda se s njima kako i treba

    • Taj nepostojeci ima ime i prezime a to je vasa hd prica nitko ne valja osim vas pa gdje si tog Pavkovica ikad vidio da je s nekim pice ili kavu popio

    • Koliko vidim, ti ovdje pljujes samo na ove iz 90-ke? Sta je sa ostalima koji ne rade nista za razliku od njih, oni su ti ok? Ovo mi izgleda vise kao ona “za dobrim konjom prasina se dize” zato ih i izdvajas, jer su jedini koji nesto i probaju raditi u ovom jadu i bijedi, bar pred narodom kazu sta misle i zele, ne glasaju iza zatvorenih vrata.

      NARODE MOJ PROBUDI SE!!!

      • Navedi gdje sam ikoga pljunuo. Pljuvanje je reci nekol npr da je lopov, gad, lazni student, lazljivac i psovati ga sto je ovdje vecinom pravilo kod vecine komentara na svakoj vijesti.
        HDZ nemam sta jer se kao sto sam napisao ne javljaju jer sve rasprave na klubu, sto je rekao Barac. Svakog koji kaze o faksu, svakog koji je kupio diplomu i bez ikakva iskustva zeli voditi grad ili zupaniju cu ismijati i iskritizirati pa bio on HDZ i koja god stranka
        Ne pljujem nikog iz HDZ 1990 samo isticem da ovi sto su im najbolji niti su obrazovani niti imaju ikakva iskustva da bi na njih mogao racunati da ce ista napraviti u gradu. Znaju samo kritizirati Miru a sad ce i Ivu. A kandidat im isto kao da nema ime i prezime jer ga nigdje. Da su ikakva stranka kandidat bi bio Barac, Pinjuh ili Banozicka ali zao im izgubiti, ne mozes biti u vijecu i kandidat za gradonacelnika. Nisu nikakvi konstruktivni vijecnici za grad vec samo sluze kontra HDZa. A s dosta odluka u gradu se i sami slazu.
        Evo s otpadom npr. Kako to da dosad nisu nijednom upitali gdje ide nase smece i kako to funkcionira. Osnovne stvari ih ne interesiraju

        • Idu izbori pa bi bio red da imaju i programi stranaka vidit cemo tko sta nudi a kada pricas o obrazovanju znam da rade svi kod privatnika sto je pohvalno i ako hoces da znas ima onaj jedan Vss sto je s njima u vijecu a od vijecnika iz hdz-a ima ih i sa sss sto nije po meni problem ako ljudi rade i ako su ok a zavrsiti ove privatne pa se sepuriti po opcini e to je jadno.

        • Ajde Ravicu odavno te nije bilo. Cuj rasprave na klubu pa za sto onda sluze sjednice i na kraju krajeva sta ce odlucit kad je se netko pobunio ili nesto rekao. Sjede ko mumije 4 godine i sute mene bi sramota bila

        • 15.45,
          Tko bira vjećnike i da li bi trebali imati svi bar četverogodišnju srednju školu ili nedaj Boze
          fakultet, biti doktori znanosti u svojoj struci pa da krene nabolje .

    • Trebali smo tebe za gradonacelnika sve znas i tebe svatko zna da pometes sve i napravis London od naseg grada pametnjakovicu.

  • Prao je ovako Senf Bandica za Pripuza, pa na kraju isto radi kao i on sa firmom Unija nova. Kad je dosao i vidio kako je tu u praksii drugacije je poceo pricati.

    Bandic bio na sudu za to i na kraju oslobodjen i on i Pripuz, isti slucaj i to u europskoj Hrvatskoj s boljim institucijama a skoro pa istim zakonima o otpadu i lokalnim samoupravama.
    Grad Siroki nema deponiju, firma Galic trans kako li se zove ima ugovor s deponijom sto je i receno. Grad Siroki vise otpada od Ljubuskog proizvodi i odveze i placa za to 1,3 milijuna subvencija dok Ljubuski 1,1 milijun KM daje . Nisu zamraceni kamioni niti ture kako je Hinja Pinja pisao pa se sad izvlaci vec mu je sve objasnjeno.
    Da ovi dodju grad bi grcao u smecu dok bi oni nasli deponiju po BiH.
    Tako svi ovi bi trebali ugledati se na Tomasevica i prestati pricati gluposti i prozivati jedni druge vec daj program i rjesenje deponije u Sirokom.

    I da, zar Zupanije tu ne bi trebala pomoci? Koliko znam oni rade plan upravljanja otpadom. Koliko pomazu gradove oko tog?

  • Neke poznajem neke ne ali ovo sto je pitao i barac i pinjuh i oni ivankovic je na mjestu a mali Hrkac neka si poklopio onog staroga prdonju i on i Miro su za mirovine

  • Pola stvari se nebi znalo da ovi iz hdz 1990 ne pitaju znaci radove pored rijeke ispade nema tko raditi,gimnazija biti ce za 2 godine MOZDA,kriminal s lijanovicima,odvoz smeca… Covjek javno priznao da nije bili natjecaja pa jeli to kriminal

  • E moj malino i moj je mali 2 razred i tko zna hoce li ici u srednju na brig tragikomicni odgovori gradonacelnika na postavljena pitanja.

  • 20 godina službe, 5 mandata kao gradonačelnik bez ijedne afere, političke ni osobne.
    I sad nisu mu problem niti ovi ostaci ostataka devedesetke već ovi Baraćevi doušnici kako je Barać rekao na sjednici. Jedina podmetanja i spletke mu rade unutarstranački jazavci i stranačka pijandura s kojom se politički obračunao pa koristi sve svoje ljude koje je uhljebljivao da bi blatio i sramotio svojeg stranačkog kolegu i prijatelja preko svojih medija, rodbine i dužnika.

    • Oporba tj.ovi iz hdz 1990 pitaju i naravno da ce pitati istrazivati a za taj medjusobni sukob su sami krivi zbog nacina kako su provedeni unutargradski izbori i inace sam clan Hdz-a ako hoces da znas.

      • Hahaha netko bi ti povjerovao da niste po svojim placenickim medijima rodbine i ulizica, i facebook profilima ostavili javno sve dokaze. Prije izbora ste vi krenuli. Nije Mirina struja ( ili je Baketova, Darijeva) osnivala svoje portale i pravila profile gdje su optuzivali, i ismijavali drugu stranu. I nastavljate ocito. Svaka cast luzeri, sramotite se i dalje. Svima je valjao Miro u stranci a onima kojima je najvise i koji su mu se navise ulizivali, prvi su krenuli na njega. Jos preklani je u svojim govorima hvalio Miru i kao covjeka i gradonacelnika a sada diktira tekstove svojim potrckama gdje svog kolegu i prijatelja od 1990.te blate sa svih strana.

  • 20 godina po 7 8 stotina škola iz temelaja, a za 80 god smo jedini na području bivše tuge da nimo naprvili srednju školu, Zna se kako se dobija posa sa općinama , gradovima i javnim poduzećima javni natječaj koliko znam za sve više od 6000 KM, odgovori vi rješite, JAVNI NATJEČAJ SVE RJEŠAVA osim imt, momak kopira Narodne nvina Županije i proglasi ga se lažovom u najmanju ruku, PROBUDIMO SE

  • Na cije diete se ceka da zavrsi fizijatriju Dvi godine ,da bi se otvorila u Sirokom,vidice se uskoro,di nesta Tri miliona nema odgovora,a škola neobnovljena bruka i sramota.

    • Na cije dite ? Mislis da gradonacelnik zna? Njegov mali je taj faks zavrsio lani ili preklani kolko sam cuo i radi momak u NK Siroki vec

      • Kada je NK tražio fizioterapeuta kada je bio taj natječaj pa gradonačelnikov sin završio u klubu ili je to odradio na pošten kršćanski način.

  • Pitanje za gradonacelnika ,zasto nije isplacen regres radnicima na koji imamo zakonsko pravo ..Sta cekate ,taj novac mora biti osiguran i do kad trebamo cekati ili trebamo sutiti?

  • Gledao sam ovo i samo ću reci da me sram sto sam žitelj ovog grada.Sram me sto čovjek koji je na čelu grada toliko vremena nije u stanju odgovoriti ni na jedan problem ili pitanje.Sram me i za neke vijećnike kao ovog Miću Galića koji lupeta o milijunima, o pranju novca,pa je tako lupio i neke cifre od 50 milijuna itd, a dotični je dotukao OTP kao poduzeće.Nije znao ni osnovne stvari tamo završiti recimo izvaditi onaj JIB itd.
    Ovi ljudi su nula u znanju,nula u rukovođenju,nula po karakteru,nula poq odgovornosti ..
    Jadni smo mi nema dalje..Kukaju neemaa radne snage ,bla bla.Kako je ima Posušju pa niz cijeli put do Vranića stavljaju nogostup i sve sto ide uz to.Kako imam ja..ljudi mi rade u kući, platim im isti tren..jedva čekaju.
    Nekog drugog vi veslajte samo je narodu jasno da tu j.be lud zbunjenog i da ste debelo s prstima u pekmezu.
    SRAMITE SE SVI SKUPA.

  • Sve negativni komentari.
    Koga god sretnem nezadovoljan.
    A oni opet osvoje 90% glasova.
    Sami sebe lazemo.

    • Ništa oni ne osvoje u svakom selu ima osoba koja je prva na pričesti ,a svake izbore piše poslje 7 i prosipa poštenje po selu.Bog nas sve gleda i čeka.

  • Za 16.07
    J….li te njihovi glasovi.
    To su glasovi uhljeba koji su nagurani u javna poduzeća,općini,županiji,eronet EP,kominge,vodovode,čistoće,komisije,odbore itd.. i njihovih obitelji .Ako zafali slučajno zna se ko broji, ko šara ako treba.Dakle daj ne ri-se.

  • HDZ lopovi,kriminalci.
    Najvise protjeranih hrvata za vrijeme vladavine HDZa.
    Najvise djece udbasa i partizana u javnim ustanovama,sve to opet HDZ.
    Najvise upropastenog javnog dobra i infrastrukture u vrije HDZa.
    Najvise upropastenog skolstva i zdravstva u vrije HDZa,jer njihove skole i poliklinike rade….

    HDZ=LEGALNA MAFIJA.

  • Ćitam komentare ima nešto dobro ima gluposti grd naćelnik miro uradijo štoje uradijo mozda moglo bolje i više .ali kultura nas i naše djece dno dna sve štose sredi uništise za 24 sat .od klupa,kanta za otpad ,oglasni ploća ,rasvijetu gađaju kamenjim i razbijaju .park kod sajmista šetajuse cuke niko nije pokupijo izmet od svoga ljubimca .i onda vlast krade vlast nepravi ništa .pa zašto kad unistavamo sramimose svi nijedna oglasna ploca i znak nema da nije pošaran .pa očemu možemo pričat i pisat .kakvismo dobronamje

  • Koja prodaja magle… Miro priča o prikupljanju otpada, u Lj i u Š.B, kao da je to problem!? Ovdje se radi o cijeni deponiranja otpada po toni u Zenici! Nikoga ne briga kako se prikuplja i koja girma to radi. Pitanje je kako se deponiji u Zenici plaća po toni 6x više nego Ljubuški. Pa stvarno mislite da su ljudi ovce!

    • Ako je tako zasto ona Ljubuski izdvaja 1,1 mil subvencija za zbrinjavanje otpada a Siroki 1,3 ako je u njih 6 puta jeftinija deponija?! A Siroki vise otpada prikupi

  • Kaze Pinja da ga ne zanima je li skupo ako je potrebno a kad je objavljeno revizorsko on svoju matematiku objavio svima i jos aludirao da su zamracili 400 tura pa onda na sjednici jos kaze gradonacelniku da mu je drag covjek i da ga cijeni.
    A Barac jos gori, usporedjuje ih sa Solakom, Novalicem i ekipom pa se za 20 minuta Miri iskreno zahvaljuje na radu?!

      • Sve sami pravnici i revizori odjednom.
        Za sto tocno? Isti slucaj Bandic i Pripiuz. Hrvatska ima EU tuzitelje, bolje zakone, institucije i oslobodjeni su.
        Tomasevic sad isto bez natjecaja zbrinjava otpad a prozivao je Milana za to godinama. Siroki nema deponiju, Galic ima ugovor i placaju mu za to po dobroj cijeni ocito. Za vise otpada svega 200 tisuca vise subvencije daju od Ljubuskog.

  • Sve skupa dno dna.
    Skoro nevjerojatno da je ovo mjesto,jer ti sigurno nije grad,u rukama ovako nesposobnih ljudi .Svaka normalna osoba može zaključiti da su debelo zagazili u kriminal.
    Preporučam tužitelju da bi se doista trebao pozabaviti s njima..i to ne samo površno da bi se reklo eto radio je.Josipe ako Bog da imat ćeš djecu i nedaj da ti ih ove i ovakve spodobe prave budalama i da im kriminalnim radnjama u stilu al kaponea otima kruh iz usta.
    Jadni li smo svega ti šta smo dočekali.
    Tuc muc,nije lako,tuc muc,biće,nema ,ima, svašta nešto..blaa blaaa ..ali šta je Revizija rekla?
    Nije rekla ništa pogrešno,dapače.Hvala im što su otvorili oči narodu.

    • Toplo ti preporucam da se zabavis citajuci clanke p dosadasnjim negativnim revizijama gradova, zupanija, bolnica, javnih poduzeca i sta je sve u njima pisalo pa dokle su dosli sa tuzbama. Non stop i clanci o namjestenim tenderima u svakoj instituciji i firmi pa kod mnogih revizija bez prigovora.

  • Je li Kraljevic sam sebe kuzi, meni je trebalo par puta citati dok skontam, mada po svim objektivnim kriterijima ne spadam u najgluplje 😁
    Zasto nema dugorocnog ugovora s deponijama, na taj nacin bi bio osiguran pouzdan odvoz smeca i moglo bi se i pregovarati o cijeni.
    Zasto se to pitanje dugorocnije ne rjesi na razini zupanije, ili vise zupanija, mozda bi bilo moguce povuci i neka sredstva iz EU pristupnih fondova,a sve skupa bi bilo kvalitetnije, puzdanije i na kraju jeftinije.

    • Zasto nema dugorocnih ugovora? Zato sto ih deponije ne daju. Svi smo uredno odlagali u Uborak pa su ga blokirali. Onda je Mostar grcao u smecu dok je Siroki cist bio. Nitko tada nije postavljao nikakva pitanja kako to.

      Hvala sto si istakao zupaniju. Zupanije su te koje prave plan gospodarenja otpadom. Nasa je napravila tek 2021. mislim. Niti jedan grad nema adekvatnu deponiju u ZHZ pa se snalaze. Planirana je regionalna deponija u Livnu koliko sam razumio, ne znam dokle je to niti itko pita zupaniju niti u medijima. Predlazem clanak “ Problem otpada u ZHZ” i nekog profesora ili strucnjaka da objasni a ne da likovi sa srednjom skolom i s nula iskustva, zeljni lajkova vrijedjaju jedni druge na vijecu pa poslije sklapaju koalicije s njima i vecinu odluka jednoglasno podrze ili budu hrabro suzdrzani

      • Za 22:30
        konacno nesto suvislo i konkretno. Po svemu sudeci, sadasnji politicari na opcinskoj i zupanijskoj razini nisu dorasli problemu.

  • ovog pinju, baraća i galića ne bi postavio ni ovce da čuvaju, izgubili bi ih pola koliko su nesposobni.

  • Jbt zar je problem za 20g na vlasti naučit pricat da običan narod razumije šta hoćeš reći, ovo nema nigdje da gradonačelnik nezna beknit

  • A može grad kupit dva kamijona i vozit u zenicu a ne placat po višim cijenama privatnika i davat mu milijune koje tu lud

  • Ali ljudi moji pa jel poznajete Pinju iz škole, lik nikada bistar nije bio. Odakle ga sad u politici

  • Miro ne jede janjetinu ,sad je preso na odojke kako mu prijatelj drzi u Neumu u stanu na 4 katu ,onaj govori nema repova ,na mostu uložio 200 tisuća u ono ajmo reci trg pogledajte na ulazu u Ljubuski sta je trg a nije kosto toliko ,općinske firme sipaju gorivo u Baketa iako je Petrol ima najbolju ponudu ,Ferdo radi sa mirom u talu smece ,Lijanovići nisu ispostovali ugovor za farmu i sad im opcina placa zemljište 800 tisuća ,miskic napravio kolodvor Miro im dopustio da dignu hipoteku na zemljište i prave kolodvor a zemljište opcinsko ,i poticaj na svinje koje se drze u Neumu u stanu na 4 katu ako treba jos ista ima toga jos

  • Kaze Miro nemamo ugovor s regularnom deponijom🤪
    Znaci li to da od sada “vitljamo kroz prozor i u bušlja i u rijeku”?
    Svakako smrdi bacajmo di bilo a najlakse ondje kraj hotela.
    Fijuuuu..

  • Gradonacelnik je bio ok…daj Boze da isti ili bolji dode ali mucno….ta druga struja oko Cosica je skupina uhljeba i alkoholicara,ljudi zalutali u vodstvo….a stvarnost…mi smo birali. Bitna je sigurnost grada,nered u policiji o kom svi navedeni sute….naravno ima predmeta u ladici…pametnom dosta. Otpor media da nije njih svak bi zasutio.

  • Miro se hvali kako smo najrazvijenija opcina ,grad (a zapravo selendra ) kad pogledaš Ljubuski daje pare prvasicima ,maturantima, vrticima, studentima a ko zaostaju za nama i kulturno i gospodarski (malo sutra) ali zato nemaju lopove na vlasti

  • Meni je najzesce kad se politicari i Miro hvale gospodarstvom ,sta vi imate sa tim ,ako sam ja sposoban i imam pare ,otvorim firmu i zaposlimo 100 ljudi nije to vasa zasluga ili ako mi vi dadnete pare je pa se onda mozete hvaliti

  • Narode moj koliko je naš grad u dugu da to kažu nastao bi kaos sve kriju radi zatvora koji ih sigurno čeka,a ovaj Ivo toliko je godina već tu i kao eto neki ekonomista pa šta je do sada uradio on ili nije svjestan u što se upušta ili štiti svoja i njihova nedjela SIPA i FUP će to istražiti sigurno.Ovo ovako više ne može.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.