Jak potres pogodio BiH

Potres jačine 4,5 stupnjeva prema Richterovoj ljestvici pogodio je Bosnu i Hercegovinu u nedjelju u 14:23 sati.

Prema podacima Euromediteranskog seizmološkog centra (EMSC), epicentar potresa bio 41 kilometar sjeverozapadno od Zenice odnosno 15 kilometara zapadno od Blatnice.

Potres se dogodio na dubini od 5 kilometara, a osjetio se najviše u krugu od 50 kilometara od epicentra.

(www.jabuka.tv | Foto: EMSC)

4 komentara

  • opet su nas počeli tresti kao Banovinu i Zagreb prije nekoliko godina..Sve je to umjetno izazvano a BiH je nažalost država protektorat u kojoj ovi zapadnajci mogu raditi što god hoće, dok god im se prohtije..Zašto mogu,? zato što mogu eksperimente provodit u državi kakvi im god padnu na pamet,Bilo medicinske s cjepivom kojeg istražuju i testiraju u Africi, Rumunjskoj ili najčešče u BiH..
    Nažalost, došlo je vrime kad se više na ljude pa i na narode gleda kao na zamorce.To su dobro rekli hrvatski , naši, beiha biskupi I KARDINALI GOVOREĆI O DESETLJEČIMA TRPLJENJA I TLAČENJA svojih vjernika kojima svjetski moćnici nisu dopuštali povratak na svoja porušena ognjišta u BiH. Biskupi -Komarica I Puljić su govorili kako su ih ti političari otvoreno vrijeđali i ponižavali govoreći im da su namjerno izazvali rat na ovim prostorima i da ih mi ne zanimamo ni jedan posto osim kad se ubijamo zbog njihovih planova..Ta čarobna riječ-/planova/ ,sve objašnjava.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.