Dojava o bombi u Predsjedništvu BiH: Ovo je zbog lošeg odnosa prema Rusiji

Dojava o postavljenim bombama u Predsjedništvu BiH bila je lažna, utvrđeno je KDZ pregledom koji je okončan prethodne noći.

Glasnogovornica Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) Jelena Miovčić potvrdila je Feni da je KDZ pregled izvršen u sva tri ureda koja koriste članovi Predsjedništva BiH i da ništa nije pronađeno.

U srijedu smo u poslijepodnim satima zaprimili prijavu koja se odnosi na navodnu postavljenu bombu u prostorijama Predsjedništva BiH. Službenici SIPA-e su po uputama postupajućeg tužitelja Tužiteljstva BiH izvršili KDZ pregled prostorija sva tri ureda koje koriste članovi Predsjedništva BiH i tom prilikom je utvrđeno da je dojava bila lažna, kazala je Miovčić.

Ona je istaknula da u četvrtak slijedi nastavak aktivnosti.

Tijekom dana će naši službenici po uputama postupajućeg tužitelja Tužiteljstva BiH u prostorijama televizije N1 izvršiti očevid na računalu urednice te televizije na koji je zaprimljen prijeteći e-mail o postavki bombe. E-mail je zaprimljen s trenutno nama nepoznate adrese na računalo urednice televizije N1 koja je obavijestila SIPA-u o zaprimljenom e-mailu, kazala je Miovčić.

Eksplozivne naprave postavljene su u administraciji predsjednika BiH. Ovo je za vaš loš odnos prema Ruskoj Federaciji, navedeno je u dojavi.

Ovo je samo jedna u nizu lažnih dojava o postavljenim bombama prethodnih dana. Ranije su dojave stizale u tri tržna centra u Sarajevu i dvije srednje škole.

(www.jabuka.tv)

5 komentara

  • Oh, jadno predsjednistvo, nece moci marljivo raditi kao inace. A nista, nek odrade vikendom.
    Je li bi iko u BiH primjetio da ga i ukinu 🤠
    Za razliku od odvoza smeca 😁

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.