Čović: Gradonačelnik Mostara je zadnje četiri godine radio odličan posao, nastavit će i dalje

Zajedništvo unutar sva tri naroda koji žive u BiH, pa tako i u Mostaru, ključno je za razvoj i napredak grada, izjavio je jutros Dragan Čović, predsjednik HDZ-a BiH i predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH, nakon što je glasovao na Lokalnim izborima 2024. godine na biračkom mjestu u Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosača u Mostaru.

Čović je istaknuo važnost nastavka pozitivnog trenda započetog u prethodne četiri godine.

Siguran sam da ovi izbori znače jako mnogo, osobito za nas u Mostaru. Ovo treba biti najmoderniji, najsigurniji i u razvojnom smislu najnapredniji grad u našem okruženju, rekao je Čović, naglasivši kako je ključno djelovati kroz Gradsko vijeće i izbor gradonačelnika kako bi se to postiglo.

HDZ BiH već može proglasiti pobjedu u pet lokalnih zajednica

Izrazio je uvjerenje da će 15-ak vijećnika u ime HDZ-a u Gradskom vijeću dati pravi odgovor za izbor prvog čovjeka grada.

Imali smo gradonačelnika zadnje četiri godine koji je odlično radio svoj posao, nastavit će i dalje, naglasio je Čović.

Važno je, kaže, imati suradnju i s drugim partnerima kako bi mogli donositi odluke brzo i učinkovito, naglašavajući da je sada ključno djelovati bez odlaganja.

Sad je najvažnije brzo reagirati. Vidjeli smo, ako nemamo brzu reakciju kad su prirodne nepogode u pitanju, ali i sve ostalo, onda kasnimo. Nažalost, desilo se što se desilo. Idemo pomoći tim ljudima, izjavio je Čović.

UŽIVO: Zatvorena birališta u BiH, očekuju se prve reakcije političara

Čović je rekao da je dobro što se na tim mjestima ne organiziraju izbori, jer ljude treba ostaviti da se suoče sa svojim problemima, posebno u područjima gdje su bila stradanja.

Mi ćemo svoj posao danas odraditi, a već sutra se okrenuti potpuno njima i narednih sedam dana da pokušamo bar fizički što se može uraditi da im osiguramo koliko-toliko normalan život. Patnju i križ koju su uzeli na sebe taj dan stradanjima nažalost opet u jednoj blizini samo im možemo pomoć, zaključio je Čović.

(Fena | Foto: Denis Kapetanović/Pixsell)

9 komentara

  • Pa ja ti vec znas koce biti kad pokradete desetlljecima glasove .Zena uopce nije tu nego na ljecenju vani ,i zabilhezeno da je glasala

  • Je brate …sta si mu god zapovidio on ukro pa ste djelili.Lopovluk sa zemljom ,solarima,a tvoj zet druze Covicu…tuga ! Reci mi samo odakle ti pare za ono u Barama ? Moji riditelji su bili u Njemackoj i zaradili mirovinu.Skolali su mene i brata i.nemamo ono sto ti.imas .Ne zalim jer mi ne treba onoliko ,ali me zanima i kako rijeci okremuo tok ?Golemo druze Covic 🙄Meni se cini da si ti spisobni carobnjak 🤔

  • Vidim,Jako dobar posao je napravio,zivim u Njemackoj 42god,tri puta godisnje dodjem u Mostar,napravili ste od grada kasabu,Prije rata Mostar je bio grad,a sad je prcija

  • Za ovoga u 20 i 42.Ne seri kad ne znaš. Niko Radobolji nije okrenuo tok.To je muslimanski trik .Dođi i vidi pa se uvjeri

  • Sta si mu zapovjedio to je odradio. Čovicu imas dvije kcerke i nakrao si se za 2o koljena zar ti nije dosta???

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.