Žarko Lasić za Jabuka.tv: Presudila je izlaznost

Kandidat HDZ-a 1990 Žarko Lasić izgubio je izbornu utrku za mjesto gradonačelnika Širokoga Brijega.

Njegov protukandidat Ivo Pavković (HDZ BiH) uvjerljivo je osvojio mandat. Prema neslužbenim rezultatima koje su dobile stranke, Pavković je osvojio 72 posto glasova odnosno za njega je glasovalo 6.459 birača.

Podsjećamo, prema službenim podacima Središnjeg izbornog povjerenstva, odaziv u Širokom Brijegu bio je 39,59 posto. Glasala su 9.444 birača od ukupno 23.854 registrirana.

Lasićevu reakciju u izbornoj noći za portal Jabuka.tv poslušajte u nastavku:

Ivo Pavković za Jabuka.tv: Napravit ćemo sve da Široki bude moderniji i razvijeniji

Miro Kraljević za Jabuka.tv: Osjećam jedno veliko rasterećenje

(www.jabuka.tv)

13 komentara

  • Mene zabrinjava sa kakvim mozgovima mi živimo.Zamisli glasat za Hdz, teski potemecaj mora bit u čovjeku po meni.

    • Pa i sam protukandidat je rekao na svom predizbornom da je i on dosad glasao za HDZ. I sad ide ispred stranke koju cine HDZovci sto se nisu u maticnoj stranci uspjelo nametnuti. I glume neke revolucionare. Ne znam tko je ocekivao da ce ovaj ista napraviti pogotovo sa strankom ciji su najjaci asevi neki Pinja i Barac, smijesni likovi.

  • Zamislite doći da glasaš i zatekneš da je već netko glasao za vas i šta onda raditi …nikada više svoje dragocjeno vrijeme neću trošiti na ovakve cirkuse

  • Nemojte više kukati idućih 20 godina kao što ste za Miru janjetina,derneci, HDZ, šta ste napravili niste ništa i tako te priče!
    Imali ste priliku promjenit neke stvari i to ste prokockali kad ste glupani!
    Svi se skupa one stvari na*ušite jazavci obični!

  • Od 23.584 izašlo je 9.444 birača. Njih 6.549 za HDZ. Samo ovih ostalih 2.895 ljudi ima pravo kukat na stanje u gradu. A vi gospodo što vam je draže kući ili u kafiću ostat, samo opušteno dalje.

  • Ti “za širokobriježane” potpuno si u pravu. Nas birače treba mijenjati, a ne bezveznu i nsposobnu vlast. Oni likuju, a mi ćemo opet jesti govna zbog njihove nesposobnosti i kriminala.

  • Lipo tije bilo u titino vrime biloje neke pravde a ne ko danas sami uhljebari iz adza . Jadna moja mladjario bižite ovdalen nemojte se prodat ko ovaj novi gradnačelnik

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.