Bulj objavio kandidaturu za predsjednika RH i najavio pet referenduma

Na današnji Dan Hrvatskog sabora, kao zastupnik objavljujem da ću se kandidirati za predsjednika Republike Hrvatske kao narodni kandidat, kazao je Mostov zastupnik i sinjski gradonačelnik Miro Bulj u utorak.

Bulj je naglasio kako mu “nitko ništa u politici nije poklonio, te kako se za sve sam izborio.”

Bio sam uz Hrvatsku kad je trebalo biti, u vrijeme Domovinskog rata kad sam imao 19 godina. Nisam bio ni u Bruxellesu niti sam ruski niti američki igrač, ja sam, narode, samo vaš, dodao je Bulj i nastavio:

Ako vas budu pitali jesam li najidealniji kandidat, naravno da nisam, ali nisam ni loš premijer. Ako vas budu pitali za djela, dođite u Sinj.

Mostov zastupnik potom je najavio kako će imati pet referenduma – svaku godinu po jedan.

Prvi, slanje vojske na granicu, a nikako na tuđa i strana ratišta – neka premijer i predsjednik uzmu pušku i idu tamo, a ne sinovi sirotinje. Drugi, zaustavit ćemo porez na nekretnine i pljačku malog građanina i naroda. Raspisat ćemo referendum o porijeklu imovine.

Treći, zabranit ćemo javno financiranje svih medija i organizacija koje ne poštuju deklaraciju o Domovinskom ratu jer dosta nam je više srpskog sveta i financiranje četničke propagande. Četvrti, ograničit ćemo mandat manjinskim zastupnicima jer je sramotno da manjina vlada većinom. Peti će izazvati buru u javnost – zabrana rodne ideologije u našim školama i vrtićima, naglasio je Bulj.

Pozivam vas građani, hrvatski narode, ovaj put imate za koga glasati, poručio je Bulj koji je predsjedničku kandidaturu najavio prošli tjedan kada je kritizirao prijedlog predsjednika Vlade RH Andreja Plenkovića o odlasku pripadnika oružanih snaga u NATO-o aktivnosti za potporu Ukrajini, što je predsjednik RH Zoran Milanović odbio.

(www.jabuka.tv | Foto: Patrik Macek/Pixsell)

19 komentara

      • Kao da je malo dezertra u Hrvatskoj, pa ćet vi njihovi simpatizeri dati glas Milanoviću ili Primorcu. Bulj je cijeli rat provo na prvoj crti, a gdje su bili dezerteri Primorac i Milanović. Možda u nekom podrumu s još nekim dezerterima , recimo Plenkovićem i Jandrokovićem. E pa, pizdune, njih biraj!

    • Ma bolan, sto cu sa tim balvanom duboke drzave?. Cijela se “desnica” digla na zadjne noge:
      Sve protiv Tomislava Jonjica.

  • Na stranu što je čovjek sigurno pošten ali brate što za nešto nije nije.
    Može on puno više doprinijet u svojoj općini i županiji.
    Treba biti ofarban svim bojama pa voditi državu.

  • Moglo bi se njemu dati glas , da pola ovog obecanog ispuni dobro je , od milanovica ionako nema nista sami cirkus između njega i plenkovica.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.