BiH se borila do kraja, ali Nijemci odnijeli bodove s Bilinog Polja

Njemačka je s 2:1 pobijedila reprezentaciju BiH u utakmici 3. kola Lige nacija igranoj u petak navečer na stadionu Bilino Polje u Zenici.

Izabranici Juliana Nagellsmana su već u prvih 45 minuta demonstrirali ofanzivnu moć i preciznost.

U 31. minuti Deniz Undav iskoristio je nepažnju bh. obrane i poslao loptu u mrežu. U 35. minuti Demirović pogađa vratnicu, a već u idućoj minuti stiže kazna gostiju koji pogađaju za 2:0. Strijelac je ponovno bio Undav.

Isti igrač u 57. minuti pogađa i treći zgoditak, ali ga je VAR poništio zbog zaleđa.

Tračak nade BiH donosi Edin Džeko koji u 70. minuti smanjuje na 2:1. Do kraja utakmice vidjeli smo još nekoliko prilika, ali su Nijemci uspjeli iskontrolirati sve pokušaje “Zmajeva” da u završnici dođu do boda.

(www.jabuka.tv)

6 komentara

  • Reprezentacija bih 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 kad cujes procitas ono reprezentacija bih stvarno smjesno.

    Nosi vas đavo samo trosite novce i srmotite sve .

    • Nosi tebe đavo ti još ne znaš gdje pripadaš a živiš unutar priznate granice BiH.
      Gledajući po rezultatu BiH se solidno nosila sa favoritima .

  • Do duše sve tako je.Meni je nesto drugo u glavi.Ja sam uvik mislio da je ovde pisao netko osim jednog stalnog i sad vidim da je samo taj u pitanju.Sad mi je gadljivo pisat kad vidim s kim sam raspravljao.Za tebe je ovi članak ispod o širokom i baš ovi članak.Idući tjedan igra široki i to znači da u svakom članku o njima si pisao 95% komentara.Kad ja napisem komentar onda mu se pogorša stanje pa ne piše.Pisao je prije k nozi i sad shvata da je ovo javno pa je sad i sam u takvom polozaju.Zivila Bosnie and Hercegovina

  • Hebala vas vaša bosna,pa realno je 4-5 razlike za desetkovane Nijemce,a sudac Francuz (inače njemački prijatelji)je ubijao Nijemce dva nedosuđena penala i poništena 3 gola,bar jedan ili dva nije bilo zaleđe,a vi što volite bosnu a mrzite Široki otpepajte u tu priznatu nametnutu kvazi državu (protektorat)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.