Napadač Željezničara slomio nogu na humanitarnoj utakmici

Nogometaši Željezničara u petak su u Olovu igrali humanitarnu utakmicu za stanovnike BiH pogođene prirodnom nesrećom u vidu poplava i klizišta, koje su prošlog tjedna odnijele najmanje 22 života.

Gostovali su Plavi Stupčanici na stadionu Danac, rezultat je bio 1:1, ali utakmica je pala u drugi plan zbog teške ozljede Ognjena Lauševića, napadača Želje koji je doživio lom noge, javlja Klix.

To je potvrdio nakon utakmice i trener Željezničara Denis Ćorić.

Nadam se da smo danas koliko-toliko doprinijeli onome zbog čega smo ovdje, toj humanitarnoj svrsi za područja u kojima se dogodila tragedija, a odigrali smo korektnu utakmicu. Dali smo šansu igračima koji su manje igrali u službenim utakmicama, a žao mi je Lauševića. Lom noge je strašna ozljeda i utakmica je sada totalno u drugom planu. Žao mi je dečka i želim mu sve najbolje. Da se što prije oporavi, rekao je nakon utakmice Ćorić i dodao:

Istrčali smo se 90 minuta, sve je bilo u redu. Idemo se pripremati dalje za ono što nam slijedi.

Laušević ima tek 18 godina, a član Željezničara je postao proteklog ljeta, kada je na Grbavicu stigao iz srbijanskog Teleoptika. Još uvijek nije upisao službeni debi za Plave, a sada ga čeka višemjesečna pauza.

Inače, strijelci su na današnjoj utakmici bili Sulejman Krpić i Fijad Mehanović.

Željezničar prvu narednu utakmicu u Wwin ligi BiH igra u nedjelju, 20. listopada u Banjoj Luci protiv Borca, dok Stupčanica nastavlja natjecanje u Prvoj ligi FBiH.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.