Ovo je nova direktorica Aerodroma Republike Srpske

Valentina Kecman nova je v.d. direktorica Aerodroma Republike Srpske.

Tako je odlučio Nadzorni odbor ovog javnog poduzeća koji je ukazao povjerenje kandidatkinji stranke Ujedinjena Srpska čiji je čelnik Nenad Stevandić koalicijski partner Milorada Dodika i njegovog SNSD-a.

Izbor Valentine Kecman komentiran je na društvenim mrežama. Tako je bivši Dodikov ministar informiranja Rajko Vasić napisao da je izbor direktora Aerodroma bio ”kao izbor za Miss”, uz konstataciju da je Ujedinjena Srpska opet nagrađena, piše Slobodna Bosna.

Oglasio se i bivši Dodikov savjetnik Srđan Perišić koji je napisao: Izgleda, prvo joj radno mjesto-direktor.

Tko je Valentina Kecman?

Rođena je 1990. godine u Banjoj Luci, studirala je i diplomirala u Sjedinjenim Američkim Državama. U Parizu je pohađala doktorske studije.

U politici je prisutna u zadnjih šest-sedam godina, a paralelno se bavila i humanitarnim radom. Na čelu je odjela za međunarodne odnose stranke Ujedinjena Srpska.

Vrlo je aktivna na društvenim mrežama gdje objavljuje fotografije s čestih putovanja. Reklo bi se da posebno voli boraviti i uživati u luksuzu Dubaija gdje je, navodno, pokrenula izvjesni biznis, piše Slobodna Bosna.

Također, putem društvenih mreźa se obračunava, dosta grubo, s političkim protivnicama. Tako je za Nebojšu Vukanovića i Vojina Mijatovića napisala da su “prodali vjeru za večeru” jer se “bore za muslimanske glasove”.

(www.jabuka.tv)

8 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.