Ljetne noći već mirišu na Jack Daniels!

Pomalo već mirišu ljetne noći… U tišini doma ili uz svirku u omiljenom kafiću, jedno predvečerje naručili ste Jack i najednom su u vaša sjećanja navrla ona lumpovanja prošlog ljeta, koja čini se još uvijek osjećate svakim osjećajem svoga tijela…

Neki blagi nemir budi nestrpljenje – kada ćemo sve ponoviti?!

Paaa… samo još malo strpljenja je potrebno, a prognoze obećavaju – bit će ovo vruće ljeto sa uvijek ledenim osvježenjem!

U Mostaru sve počinje

Najdraži gospodin, džentlmen koji je tu da razgali vaša nepca i nježno opije, na ljetne muzičke festivale stiže s cijelom porodicom i proputovat će BiH – od Mostara do Tjentišta.

Od klasičnog Jack Daniels’a Old No. 7 do slatkastog Honeya, svaka varijanta viskija iza etikete ovog brenda uvući će vas u svoju priču.

Razgalit će vas pod vrelim hercegovačkim suncem na Mostar Summer Festu 27-29. lipnja, uz pirkanje planinskih vjetrova na kampiranju na OK Festu na Tjentištu 19-21. srpnju, na užarenom asfaltu glavnog grada za vrijeme trajanja najvećeg Sarajevo Film Festivala od 16-23. kolovoza kojeg su srebrni sponzor, pa sve do kraja sezone ponovno na Neretvi na MOBA Street Food Festu 28.8 -1.9.

Obiteljsko stablo Jack Danielsa

A tko su to članovi obitelji koja potječe iz najstarije registrirane američke destilerije osnovane u 19. vijeku u Lynchburgu, Tennessee, gdje se viski filtrira kroz javorov ugalj, metodom poznatom kao Lincoln County Process, a kojoj Jack duguje glatkost i karakteristični okus koji ga izdvaja od ostalih viskija.

Precizna receptura tada tinejdžera, a osnivača Jaspera Newtona “Jack” Daniela još uvijek se koristi, a njegov vjerni svjedok kroz godine je i danas i sami “stub” brenda – Jack Daniels Old No. 7, poznat po svom jedinstvenom, glatkom ukusu koji se postiže jedinstvenim procesom filtriranja kroz javorov ugalj. Ovaj klasik među viskijima karakterizira se balansiranim aromama slada, dima, i vanilije, sa nježnim završetkom koji ostavlja utisak na nepce.

Tu je slađa, glatka varijanta – Jack Daniels Honey koja kombinira bogatstvo originalnog Jack Daniels viskija sa ukusom pravog meda. Ovaj liker nudi zavodljivu slatkoću koja se savršeno uklapa s toplim, začinjenim notama viskija, čineći ga idealnim za one koji preferiraju blaži alkoholni napitak ili žele da eksperimentišu sa koktelima.

Gospoda među viskijima, najrafiniraniji u liniji – Gentleman Jack, sa svojim suptilnim notama citrusa, drveta, i začina, viski je koji će cijeniti poznavaoci onih koji traže elegenciju.

Tražite li pak samo osvježenje u ljetnim noćima, Jack Daniel’s Tennessee s hrskavom zelenom jabukom donosi osvježavajući i zadovoljavajući okus.

Ukoliko želite nekog iznenaditi Jackom, a ne znate prosuditi koji je tip – u poklonima za najmilije možete pronaći zanimljive kombinacije!

*Sponzorirani članak