Mostar Supplier Connect u Mostar dovodi međunarodne poduzetnike koji žele uspostaviti suradnju s lokalnim poduzećima

Mostar Supplier Connect u organizaciji InteConnecta i Financa.ba u Mostar dovodi međunarodne poduzetnike koji žele uspostaviti suradnju s lokalnim poduzećima.

S radošću možemo obavijestiti javnost da je prvi Mostar Supplier Connect 2024 u Bosni i Hercegovini planiran 4. i 5. prosinca 2024. godine u Mostaru. Na prvom Mostar Supplier Connect događaju na našem području predstavit će se međunarodni poduzetnici čije kompanije ostvaruju preko 15 milijardi eura prihoda.

Jedan od sudionika ovogodišnje konferencije je i Ferdinand Wieland, viši potpredsjednik i direktor nabave u njemačkoj kompaniji thyssenkrupp Automotive Technology.

Zajednički cilj je upoznavanje i razmjene iskustva, ali i uspostavljanje suradnje. Međunarodni gospodarstvenici su u potrazi za kvalitetnim rješenjima u metalnoj industriji, te obradi plastike.

Mostar Supplier Connect 2024 će svim sudionicima osigurati premium panel diskusije, sastanke 1 na 1 s partnerima iz inozemstva, a dio sudionika imat će mogućnost goste odvesti u posjet svojim kompanijama.

Misija konferencije je poduzetnicima omogućiti uspostavljanje poslovne suradnje s uglednim međunarodnim kompanijama. Suorganizator i medijski partner za Bosnu i Hercegovinu je poslovni portal Financa.ba koji će uskoro donijeti i više detalja o samom događaju.

Za detalje događaja i mogućnosti sudjelovanja pratite našu stranicu, a ukoliko ste zainteresirani i želite dodatne informacije javite nam se e-mailom na veronika@financa.ba

*Sponzorirani članak