NLB Banka Sarajevo i Mostar Summer Fest: Unesi ritam u svoje ljeto!

Mostar Summer Fest donosi pravo osvježenje u toplom hercegovačkom ljetu u srcu Mostara i NLB Banka Sarajevo će biti tamo da nazoči pozitivnoj festivalskoj atmosferi kao cashless partner festivala.

Ovaj događaj u gradu na Neretvi dovodi poznate izvođače i glazbene zvijezde i posjetitelji će se moći zabaviti u tri dana bogatog programa, od 27. do 29. lipnja. Za ova tri fantastična dana, NLB Banka Sarajevo pripremila je pregršt sadržaja.

Posjetitelji će moći uživati u NLB Chill zoni, opustiti se uz sadržaje koje smo spremili poput photobootha, body paintinga uz profesionalne šminkere, te osvojiti super poklone. Pored toga, na cashless pultu posjetitelji će moći nabaviti cashless kartice za potrošnju na festivalu, a uz dopune u minimalnom iznosu od 20 KM s bilo kojom NLB Mastercard karticom kroz NLB Smart POS rješenje, posjetitelji dobivaju 10 KM gratis za potrošnju.

NLB Banka Sarajevo je prepoznala važnost kulturnih događaja i posvećena je inicijativama koje doprinose kulturnoj živosti Bosne i Hercegovine, te je podržala Mostar Summer Fest kao glazbeni festival koji okuplja respektabilna imena regionalne glazbene scene raznih urbanih žanrova.

Pozivamo te da dođeš i uneseš ritam u svoje ljeto!

*Sponzorirani članak