Pronađi stablo u SMT Mepas i sudjeluj u Međunarodnom danu sadnje drveća

Međunarodni dan sadnje drveća, koji se obilježava svake godine 21. rujna, naglašava potrebu za očuvanjem prirodnih resursa i podizanjem svijesti o ekološkim pitanjima.

Ove godine, u Širokom Brijegu, SMT Mepas odlučio je obilježiti ovaj značajan dan na poseban način – simboličnom akcijom donacije stabala.

Naime, u subotu, 21. rujna, na policama trgovine SMT Mepas, kupci će imati priliku pronaći stabla koja trebaju predati na blagajnu. Za svako pronađeno stablo, Mepas će donirati jednu sadnicu stabla Osnovnoj školi Kočerin, školi koja ponosno nosi titulu Eko škole od 2022. godine.

Pronađi stablo u SMT Mepas i sudjeluj u Međunarodnom danu sadnje drveća

OŠ Kočerin zaslužila je ovu prestižnu titulu zahvaljujući sudjelovanju u raznim ekološkim projektima, poput projekta Misli o prirodi, i aktivnostima svoje vrijedne ekološke sekcije. Ova sekcija predano radi na podizanju svijesti o važnosti očuvanja okoliša te promiče ekološku osviještenost kao način života.

Donirana stabla bit će posađena u dvorištu škole ili na područjima njenih podružnica, što će doprinijeti stvaranju ugodnijeg i zdravijeg okoliša za učenike. Ova inicijativa SMT Mepasa predstavlja sjajan primjer društveno odgovornog poslovanja, pozitivno utječući ne samo na lokalnu zajednicu, već i na globalne napore u borbi za očuvanje našeg planeta.

Svaka akcija, koliko god mala, ima značajan utjecaj, a samo zajedničkim naporima možemo ostvariti održivu budućnost. Sudjelujte u ovoj akciji, pronađite svoje stablo i postanite dio pozitivne promjene u svojoj zajednici!

*Sponzorirani članak