Top pet kuhinjskih uređaja iz Binga

Kuhinja je srce svakog doma, i svatko tko svakodnevno kuha zna da su za finalni okus i izgled jela vrlo često presudni detalji.

I dok se veliki aparati i osnovni pribor podrazumijevaju, postoje uređaji koji mogu učiniti čudo za vaše kulinarske avanture no kako nisu svugdje dostupni o njima se ne zna puno.

Ipak, ovi kuhinjski pomagači koji su pravi heroji svakodnevnog života, dostupni su u Bingo trgovinama, a mi vam donosimo nekoliko najzanimljivijih.

Spiralni rezač povrća i voća

Idealan sa ljubitelj zdrave hrane, ali i one koji žele unijeti malo zabave u svoje obroke. Ovaj must-have uređaj pretvara tikvice, krumpir, batat u predivne spirale koje mogu zamijeniti tjesteninu, dok će neobično izrezani krastavac, mrkva ili cikla učiniti vašu salatu pravom zvijezdom obiteljskog ručka. Spiralni rezač se lako koristi, još lakše čisti i već nakon prve upotrebe će postati jedan od najdražih sitnih aparata u vašoj kuhinji.

Rezač za čips

Svi ljubitelji čipsa koji imaju zamjerke na kupljeni čips sada mogu konačno odahnuti. Naime, rezač za čips je kuhinjski alat koji će pomoći da brzo i jednostavno izrežete krumpir baš onako kako se vama sviđa, posolite po svom izboru i uživate u domaćem čipsu kojeg cijela obitelj može jesti bez trunke grižnje savjesti.

Aparat za čišćenje koštica

Istinski ljubitelji trešanja i višanja će reći da sezona ovog ljetnog voća traje prekratko. Pravo rješenje je priprema ovog voća za zamrzivač ili pravljenje džemova kako bi što duže uživali u ovim omiljenim plodovima. No, pri pomisli na mrske koštice mnogi odustaju. No, sada je tu mali aparat koji će vam uštedjeti vrijeme i živce, omogućujući vam da brzo i efikasno uklonite koštice bez nereda. Savršen je za pripremu kolača, džemova ili jednostavno za uživanje u svježem voću bez dosadnog procesa vađenja koštica.

Mikro ribež

Idealno pomagalo za one koji žele dodati fini završni dodir svojim jelima. Bilo da ribate limunovu koricu, sir, čokoladu ili muškatni oraščić, ovaj mini kuhinjski pribor omogućava vam da dobijete savršeno fine strugotine koje će učiniti vaše kulinarske kreacije izuzetnim.

Četkica za pranje

Iako se ne koristi za sam proces kuhanja, ova naizgled obična, ali izuzetno korisna četkica za pranje posuđa pravi je mali dragulj u kuhinji. Njena nježna, ali čvrsta vlakna savršeno čiste glatke površine tanjura, ali i teško dostupne površine poput rešetki od roštilja. Ako je koristite bez deterdženta za posuđe, može se koristiti za pranje voća i povrća sa tvrdom korom, poput citrusa i bundeva. Kad jednom probate kvalitetnu četkicu, nećete se više vraćati na obične spužve.

Ovi mali, ali moćni pomagači donose dodatnu dozu praktičnosti i uživanja u svakodnevnom kuhanju. Zato ih potražite u najbližoj Bingo trgovini i otkrijte kako mogu pojednostaviti vaš život i učiniti boravak u kuhinji još zabavnijim.

Do tada otkrijte što je poznati Mostarac Adi Bebanić kupio u Bingu, a kako saznajemo i Neno Cooks koristi kuhinjska pomagala koja je pronašao u ovim trgovinama.

*Sponzorirani članak